+385 (0)51 211 276
travel@jadroagent.hr
Nova godina u Munchenu

Regija:
Njemačka
Bavarska
Prijevoz: Autobus
 • Opis:

  Program putovanja:    

  1.dan, Zagreb - München

  Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora u 5:00 sati. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Po dolasku u  München, razgled bavarske metropole: MARIENPLATZ, FRAUENKIRCHE, RESIDENZ PALACE, SREDNJEVJEKOVNI HOFBRAUHAUS, BAVARSKI PARLAMENT, KRALJEVSKA PALAČA, OPERA, FELDERRNHALLE. Slobodno vrijeme za osobne programe. Odlazak u hotel. Smještaj. Noćenje.

  2.dan, München

  Doručak. Odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet u južnu Bavarsku (najmanje 20 prijavljenih). Dolazak do dvorca LINDERHOF, jedinog završenog dvorca za Ludvigova života. Razgled dvorca okruženog prekrasnim parkovima, terasama, fontanama, paviljonima u maurskom stilu, i Venerine špilje, umjetna špilja s jezercem i rasvjetom u kojoj je Ludwig II slušao Wagnerovu glazbu vozeći se čamcem u obliku labuda. Nastavak vožnje do dvorca HOHENSCHWANGAU, mjesta gdje je kralj Ludwig II proveo djetinjstvo. Slijedi razgled dvorca NEUSCHWANSTEIN, smještenog na visokoj stijeni, kojeg je Walt Disney uzeo za primjer dvorca iz bajke. Nakon razgleda slobodno vrijeme do povratka u hotel. Noćenje.

  3.dan, München

  Doručak. Odlazak do ENGLESKOG VRTA – veliki javni park u središtu Munchena. Engleski vrt je najveći gradski park u Njemačkoj te je mirna oaza u srcu grada. Atrakcije parka su Chinesischer Turm (Kineski toranj), sa velikim pivskim vrtom (jedno od glavnih okupljališta tijekom Oktoberfesta), Japanisches Teehaus (Japanska čajana) i Monopteros, hram izgrađen u grčkom stilu. Kleinhesselhoher See (jezero u središnjem dijelu parka) i Amphitheater nude mnoštvo aktivnosti tijekom ljetnih mjeseci. Haus der Kunst (dom Državne galerije moderne umjetnosti) u kojoj se održavaju izvrsne izložbe suvremene umjetnosti te Bayerisches Nationalmuseum (Bavarski nacionalni muzej) nalaze se na Prinzregentenstrasse, na južnom rubu parka. Poslijepodne slobodno vrijeme. Pripreme za doček najluđe noći u godini. Povratak u hotel. Ili tko želi uživati u „WELLNESS DANU", može koristiti BAZEN i WELLNESS ZONU u hotelu koja je za naše goste besplatna.. Noćenje.

  4.dan, München - Salzburg - Zagreb

  Nakon doručka polazak iz hotela oko 10:00 sati. Dolazak u Salzburg te razgled grada: KATEDRALA - NADBISKUPSKA REZIDENCIJA - BAROKNA FONTANA - TORANJ I "GLOCKENSPIEL" - CRKVA SV. PETRA iz 12 st. - FRANJEVAČKA CRKVA - MOZARTOVA RODNA KUĆA, u kojoj je, 27.01.1756. rođen Wolfgang A. Mozart. Slobodno vrijeme za uživanje šetnjom gradom, slasnim kolačima i kavi ili posjeti parku dvorca MIRABEL. Slijedi ugodna vožnja uz usputna stajanja putem. Dolazak se očekuje u večernjim satima.

  Karakteristike:
  Prijevoz:
  • Autobus
 • Osnovno

  Po osobiBr. osoba29.12. - 01.01.
  4 dana
  1. Dvokrevetna soba Hotel 3*
  Noćenje s doručkom
  2 1.490,00
  Napomene
  • Cijena uključuje:

   • prijevoz turističkim autobusom prema programu
   • smještaj u Münchenu u hotelu 4* u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi na osnovi 3 noćenja s doručkom, uključeno korištenje unutarnjeg bazena i wellness zone za naše goste, wireless u predvorju i brzi internet u sobama
   • razgledavanja prema programu
   • pratitelja tijekom putovanja
   • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja
  • Cijena ne uključuje:

   • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja
   • IZLET U DVORCE LINDERHOF, HOHENSCHWANGAU I NEUSCHWANGAU koji uključuje prijevoz autobusom, pratitelja putovanja i ulaznice za sva tri dvorca iznosi 50,00 eur po osobi (najmanji broj prijavljenih za organizaciju izleta 20 osoba), prijave kod rezervacije, plaćanje na licu mjesta. Za djecu do 12 godina cijena izleta iznosi samo 20,00 eur jer ne plaćaju ulaznice u dvorce
   • dodatne usluge i troškove koji nisu predviđeni programom
   • doplata za jednokrevetnu sobu: 450 kn
   • troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
   • putno osiguranje

    Nema popusta za trokrevetnu sobu!

  developed by Lemax