+385 (0)51 211 276
travel@jadroagent.hr
Istočni Mediteran

Krstarenje Krstarenja istočnim Mediteranom jedna su od najpopularnijih krstarenja u svijetu zahvaljujući spoju bogate povijesti, zapanjujućim prirodnim ljepotama i fantastičnim mogućnostima za odmor i zabavu.

Odlučite li se da Vaš odmor obilježe krstarenja istočnim Mediteranom, posjetit ćete luke: Pirej/Atenu, Veneciju, Istanbul i još mnoge druge. Mnoge kompanije u svojim itinererima daju spoj luke istočnog i zapadnog Mediterana, tako da za vrijeme Vašeg krstarenje istočnim Mediteranom možete posjetiti i: Civitavecchiju/Rim, Barcelonu, Marseille, Genovu i mnoge druge...

Ukoliko želite isplanirati nezaboravno krstarenje istočnim Mediteranom, imajte na umu da svako godišnje doba nosi svoje čari krstarenja.
Krstarenja istočnim Mediteranom ljeti su najpopularnija jer nude najviše za zabavu, kupanje i uživanje na vrućem suncu. Ljetna krstarenja Mediteranom su najpopularnija ali su i najskuplja, dok krstarenja u proljeće i jesen nude bolje cijene, niže temperature i manje gužve. Ukoliko se pak odlučite za zimsko krstarenje istočnim Mediteranom, možete očekivati duže i ležernije itinerere koji traju i do 12 dana te na pojedinim polasima mogućnost last minute ponude krstarenja.

Krstarenja atraktivnim destinacijama

- Krstarenje Istočnim Mediteranom
- Krstarenje Istočnim Mediteranom
- Krstarenje Zapadni Mediteran
- Krstarenje Sjeverna Europa
- Krstarenje Abu Dhabi i Dubai
- Krstarenje Karibima i Antilima
- Krstarenje Prekooceanska krstarenja

Planiranje krstarenja

Zašto odabrati krstarenje?
Posebne ponude krstarenja

Pregled ponude

Rezultati pretrage

Nema rezultata

Moguće je da

  • nema slobodnih aranžmana u zadanom periodu
  • nema slobodnih aranžmana na zadanim lokacijama
  • nema slobodnih aranžmana zadane kategorije

Molimo ponovite pretragu.

Početna
developed by iTravel, lemax