+385 (0)51 211 276
travel@jadroagent.hr
Krstarenje istočnim Mediteranom

Krstarenje
Krstarenja
 istočnim Mediteranom jedna su od najpopularnijih krstarenja u svijetu zahvaljujući spoju bogate povijesti, zapanjujućim prirodnim ljepotama i fantastičnim mogućnostima za odmor i zabavu.

Odlučite li se da Vaš odmor obilježe krstarenja istočnim Mediteranom, posjetit ćete luke: Pirej/Atenu, Veneciju, Istanbul i još mnoge druge. Mnoge kompanije u svojim itinererima daju spoj luke istočnog i zapadnog Mediterana, tako da za vrijeme Vašeg krstarenje istočnim Mediteranom možete posjetiti i: Civitavecchiju/Rim, Barcelonu, Marseille, Genovu i mnoge druge...

Ukoliko želite isplanirati nezaboravno krstarenje istočnim Mediteranom, imajte na umu da svako godišnje doba nosi svoje čari krstarenja.
Krstarenja istočnim Mediteranom ljeti su najpopularnija jer nude najviše za zabavu, kupanje i uživanje na vrućem suncu. Ljetna krstarenja Mediteranom su najpopularnija ali su i najskuplja, dok krstarenja u proljeće i jesen nude bolje cijene, niže temperature i manje gužve. Ukoliko se pak odlučite za zimsko krstarenje istočnim Mediteranom, možete očekivati duže i ležernije itinerere koji traju i do 12 dana te na pojedinim polasima mogućnost last minute ponude krstarenja.

Pregled ponude

Rezultati pretrage

Cijena od 7.950,00 KN Po osobi
Odaberi
Krstarenja
Istočni Mediteran

Costa Luminosa - Grčki otoci i Crna Gora ( Nova Godina )

Trajanje: 8 Dana
Prijevoz: Brod
Odaberite termin:
Odaberi period
Cijena od 3.989,00 KN Po osobi
Odaberi
Krstarenja
Mediteran

MSC Magnifica - Od Barcelone do Rodosa

Trajanje: 13 Dana
Prijevoz: Brod
Odaberite termin:
Odaberi period
developed by Lemax