+385 (0)51 211 276
travel@jadroagent.hr


Sjever EuropeKrstarenje Baltikom i fjordovima obuhvaća brojne atraktivne destinacije kao što su: Danska, Njemačka, Rusija, Švedska, Norveška i fjordovi, Poljska, Estonija, Nizozemska, Francuska.
Za vrijeme krstarenja Baltikom i fjordovima moguće je posjetiti Englesku, Škotsku, Island, Farske otoke, Nordkap. Aktraktivnost koju pruža krstarenje Baltikom i fjordovima su fascinantne baltičke prijestolnice, netaknute prirodne ljepote norveških i islandskih fjordova, metropole Engleske i Nizozemske, bogate ponude izleta te izbora za odmor i opuštanje..

Kad odabrati  krstarenje Baltikom i fjordovima ?

Iz iskustva najviše itinerera krstarenja baltikom i fjordovima je vrijeme ljetnih mjeseci kada krstarenje Baltikom i fjordovima nudi najviše. U tom periodu cijene krstarenja su nešto više ali je moguće naići na veliki izbor posebnih i last minute ponuda krstarenja.

Krstarenje Baltikom i fjordovima - Luke ukrcaja

Glavne luke ukrcaja krstarenja Baltikom i fjordovima su: Kopenhagen, Kiel, Hamburg, Amsterdam, Dover.

Krstarenja Baltikom i fjordovima – Što posjetiti?

Najatraktivnije destinacije i najčešće luke krstarenja Baltikom i fjordovima su: Kopenhagen, Stockholm, St Petersburg, Oslo, Olden, Reykjavik, Dover/London, Amsterdam, Le Havre, Bergen, norveške fjordove, Torshavn… Da osjetite najbolje krstarenje Baltikom i fjordovima , kompanije su se potrudile da uz pomoć bogate ponude izleta, posebnih paketa pića, wellness paketa još bolje provedete vaše krstarenje.
Odaberite krstarenje Baltikom i fjordovima i uvjerite se zašto su krstarenja Baltikom i fjordovima odmor iz snova.

Pregled ponude

Rezultati pretrage

Nema rezultata

Moguće je da

  • nema slobodnih aranžmana u zadanom periodu
  • nema slobodnih aranžmana na zadanim lokacijama
  • nema slobodnih aranžmana zadane kategorije

Molimo ponovite pretragu.

Početna
developed by Lemax