+385 (0)51 211 276
travel@jadroagent.hr
Toplice Sveti Martin - Wellness - Jadroagent

Wellness Spa resort Sv Martin je jedinstvena destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj koja uz vrhunsku gastronomiju i prirodne ljepote, svojim gostima je i savršena wellness destinacija za: opuštanje, sport, aktivni odmor, kongrese i team building. Nalazi se u zaštićenoj prirodi gornjeg Međimurja, a opet u blizini urbanih sredina, zanimljivih događanja, festivala i znamenitosti.

Centar Resorta čini kompleks zatvorenih bazena sa termalnom vodom, ljetni aquapark, wellness centar i gastronomski punktovi. Novi golf teren sa 9 rupa i grijanim greenovima od umjetne trave je, među prvima u Europi koji zbog smanjene upotrebe pesticida osigurava očuvanje prirode, a omogućava igranje golfa tijekom cijele godine!

Wellness Spa Sv Martin, pored smještajne ponude Apartmana Regina sa 120 apartmana, uključuje smještaj u Hotelu sa četiri zvjezdice, „Spa Golfer“ , kapaciteta 320 kreveta (151 moderno opremljena soba i 6 suite-a). U sklopu hotela nalazi se luksuzni wellness centar na 1.800 kvadrata koji uz holističke programe, individualni pristup te modernu opremu pruža jedinstvo duha i tijela. Educirano i ljubazno osoblje završni je dodir kojim jedinstveni wellness centar postaje čaroban izvor ljepote i užitka.


Spa & Sport Resort Sveti Martin udaljenosti

- Rijeka 290 km
- Zagreb 125 km

Spa & Sport Resort Sveti Martin - mogućnosti plaćanja

Za uvjete plaćanja molimo posjetite slijedeći link.

Wellness destinacije

- wellness terme Laško
- wellness terme Čatež
- wellness terme Sv. Martin
- wellness terme Rogaška
- wellness terme Olimia
- wellness terme Tuhelj

Wellness ponuda

-Wellness paketi
-Top wellness ponuda

Pregled ponude

Rezultati pretrage

Nema rezultata

Moguće je da

  • nema slobodnih smještajnih jedinica u zadanom periodu
  • nema slobodnih smještajnih jedinica na zadanim lokacijama
  • nema slobodnih smještajnih jedinica zadane kategorije

Molimo ponovite pretragu.

Početna
developed by Lemax