+385 (0)51 211 276
travel@jadroagent.hr


Ostvarite pogodnosti uz promo kod "STILUETA-CC"Koliko izbora, toliko mogućnosti...


Kad uzmemo u obzir sve svoje želje i mogućnosti, ponekad nam je potrebna mala pomoć
pri odabiru idealnog krstarenja. Istražimo zajedno destinacije kojima je moguće
ploviti, flotu brodova i njihove sadržaje:
  


Što želite vidjeti, što doživjeti? Upoznajte svoj ploveći hotel Kako odabrati idealno krstarenje?  KATALOG 2019.

Iako je morima moguće oploviti cijeli svijet, po nekim od destinacija krstariti možemo samo u određeno doba godine. Tako, na primjer, želimo li krstariti sjevernom Europom, to ćemo moći od svibnja do kolovoza, dok na Karibe, Mauricijus, južnu Ameriku ili u Dubai možemo otploviti samo u zimskim mjesecima.

Zato razmislite o destinacijama koje želite vidjeti... pa provjerite u koje doba godine ih možete posjetiti... i koji brodovi iz flote tamo plove.

Toliko je brodova u floti, ali nijedan nije isti. Svaki je dizjaniran na različit način i osmišljen tako da vam pruži svoj poseban, jedinstven ugođaj. Pa čak i ako ste možda već krstarili nekim brodom ili nekom destinacijom, nema razloga da to ne učinite još jedanput ako njome sada plovi neki drugi brod.

I brod je destinacija sam za sebe, a ponekad je potrebno više od jednog krstarenja da se istraži sva njegova ponuda. Svaki brod - poseban doživljaj!


Lijepo je imati brojne prilike i raznovrsne mogućnosti, ali ponekad nas to obilje može zbuniti. Ako pri tom još u obzir uzmemo i svoje osobne želje i potrebe
- koju destinaciju želimo posjetiti,
- koliko dana godišnjeg možemo uzeti,
- s kolikim budžetom za sve to raspolažemo...

...nije ni čudno što često odustanemo od potrage za idealnim odmorom. Ali, osmisliti idealno putovanje nije nemoguće. Proučite naš kratki vodič i odlučite.

Bez obzira na činjenicu što je katalog krstarenja Costa Crociere 2019. pripremljen u svibnju 2018. godine, i što su se neki detalji u međuvremenu promijenili, brodarova brošura može nam dati cjeloviti uvid u ponudu krstarenja.

Prelistajte katalog, a zatim provjerite s nama red plovidbe, raspoloživost kabina i cijenu krstarenja.

NAPOMENA: ukoliko upit za krstarenje ne šaljete putem niže navedenog dugmeta, molimo Vas da u sadržaj svog maila dodate promo kod "STILUETA-CC" kako biste mogli ostvariti svoje pogodnosti. Ovaj promotivni kod ekskluzivno je namijenjen čitateljima portala Stilueta.net.
Idemo?
Web stranica putničke agencije Jadroagent informativnog je karaktera. Iako nastojimo redovito ažurirati sve podatke, uvijek postoji mogućnost odstupanja. Promjene u redu plovidbe pojedinih brodova, ukidanje krstarenja, objava novih promotivnih akcija i dr. - u nadležnosti su brodara. Da biste provjerili stanje raspoloživosti na konkretnom polasku, te važeće cijene u realnom vremenu, molimo Vas da nam se javite putem telefona ili nam pišete na našu email adresu: travel@jadroagent.hr.

developed by Lemax